Shqip

Mirë se keni ardhur te njoftimet e Entit të Konsumatorëve gjuha. Këtu ju mund të lexoni mbi të drejtat tuaja të konsumatorit dhe se si e bëni një paraqitje tek Enti për Konsumatorë.

Këtu mund të gjeni poashtu edhe informacione në lidhje me mënyrën se si mund të ju ofrohen këshillime personale prej udhëzuesve të konsumatorëve ose prej këshilltarëve të buxhetit dhe të borxheve nëpërmjet komunës. Mbi të gjitha mundeni edhe të lexoni për sigurinë e produkteve dhe të merrni këshillime në rast se gjindeni në një situatë me probleme ekonomike.

Var den här artikeln till hjälp?

Motivera gärna ditt val (ej obligatoriskt). Meddelandet är anonymt och kommer inte att besvaras.

Antal tecken kvar: 200
Senast granskad:  2010-03-25
Rapportera fel:  Maila webbredaktionen