Träffa Konsumentverket och Money from Sweden på Hammarkullekarnevalen

Nyhet: 24 maj 2019
Brukar du skicka pengar utomlands och vill vara säker på att du inte betalar för mycket i avgifter? Fredag 24 maj till söndag 26 maj kan du träffa oss i Göteborg och få information om dina konsumenträttigheter.

Kostnaden för att skicka pengar varierar ofta eftersom varje företag får bestämma sina egna avgifter. Innan du skickar pengar till ett annat land är det därför smart att titta på vilka alternativ som finns.

Kom och prata konsumentfrågor

Under sommaren är Konsumentverket ute på turné för att berätta om vilken hjälp du som konsument kan få genom vår upplysningstjänst Hallå konsument. Vi informerar också om Money from Sweden där du kan söka fram vilket alternativ som blir mest fördelaktigt för dig när du skickar pengar utomlands.

Idag är vi i Angereds centrum och imorgon och på söndag kan du träffa oss på Hammarkullekarnevalen. Kom gärna förbi och få information och ställ frågor.

Fler tillfällen att ses

Om du inte har möjlighet att träffa oss i Göteborg är vi även i fler städer under sommaren. I juni och augusti besöker vi Malmö och Stockholm. Här är alla datum:

  • Angereds centrum, Göteborg – 24 maj
  • Hammarkullekarnevalen, Göteborg – 25 och 26 maj
  • Möllevångstorget, Malmö – 13 juni
  • Rosengårdsfestivalen, Malmö – 14 juni
  • Kista centrum, Stockholm – 30 augusti
  • Husbyfestivalen, Stockholm– 31 augusti

Kontaktperson:

Torbjörn Noaksson, Konsumentverket, tel 054-19 41 09

Vi vill uppmärksamma dig på att den här nyheten publicerades för mer än ett år sedan. Det kan alltså finnas mer aktuell information som har publicerats efter den här nyheten.