Kontakt

Kontakt - shqip

Agjencia e Konsumatorëve - Konsumentverket/KO
Adresa: Tage Erlandergatan 8A, Karlstad
Adresa postale: Box 48, 651 02 Karlstad

Tel: +46 (0)771 - 42 33 00
Fax: +46 (0)54 - 19 41 95
E-mail: konsumentverket@konsumentverket.se 

Orari i punës: e hëne – e premte, 08.00-16.00

Agjencia e Konsumatorëve është një instuticion shtetror. Kjo do të thotë se të gjitha dokumentet që i dërgon në Agjencinë e Konsumatorëve bëhen dokumente publike të cilat mund të lexohen nga publiku i gjerë.

Hallå konsumator

Hallå konsumator është një shërbim informativ gjithëkombëtar që koordinohet nga Agjencia e Konsumatorve. Këtu mund të drejtohesh me pyetje rreth blerjeve të një malli apo shërbimi ku diçka është bërë gabim, pyetjeve rreth kontratave reklamimeve dhe konsumimit të qëndrueshëm. 

Informata për konsumatorë dhe këshilldhënie në uebsajtin Hallå konsumator

Konsument Europa

Konsument Europa të jep informata dhe këshilla nëse ti blen jashtë Suedisë në BE, Norvegji deh Island.

Informata për konsumatorë dhe këshilldhënie uebsajtin Konsument Europa

Senast granskad 7 oktober 2019