Lediga tjänster

Här annonseras Konsumentverkets lediga tjänster. Om du vill få en notis när lediga tjänster publiceras kan du välja att prenumerera.

Vad kul att du är intresserad av Konsumentverket och vill jobba hos oss. Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster

Har vi inga lediga tjänster utannonserade just nu? Då kan du prenumerera, och få en notis till din mejl när vi publicerar en ledig tjänst.

Prenumerera på våra lediga tjänster här

Ansökningar och offentlighetsprincipen

Som statlig myndighet omfattas vi av offentlighetsprincipen. Det innebär att om någon begär att få kopior på till exempel ansökningshandlingar är vi skyldiga att lämna ut dem.

Skyddade personuppgifter

Har du skyddade personuppgifter? Då ska du inte söka jobb hos oss via vår webbplats. Du är välkommen med din ansökan via rekommenderat brev till Konsumentverkets HR-enhet på adress:

HR-chef
Konsumentverket
Box 48
651 02 Karlstad

Överklagande

Om du som sökande till en tjänst vill överklaga ett anställningsbeslut måste överklagandet ha kommit in till myndigheten inom tre veckor från den dag då beslutet fattades. I överklagan anger du vilket anställningsbeslut du vill överklaga, rekryteringsärendets diarienummer och grunderna för överklagandet. Du skickar din överklagan till oss via brev eller mejl. Konsumentverket skickar därefter överklagandet till Statens överklagandenämnd som hanterar ärendet.

Skicka brev   

Konsumentverket                        
HR-enheten/Överklagan             
Box 48
651 02 Karlstad

Skicka mejl

konsumentverket@konsumentverket.se
Ange "Överklagan" i ärendemeningen.

Senast granskad 9 april 2024