Våra webbplatser

Här hittar du en kort beskrivning av Konsumentverkets webbplatser.

konsumentverket.se

Konsumentverket.se är vår huvudwebbplats där vi informerar om myndighetens arbete och vårt uppdrag. Vi har också riktad information till företag, lärare, journalister och olika samhällsaktörer.

Konsumentverkets vägledning på hallåkonsument.se

Till Konsumentverkets vägledning kan du som är konsument vända dig med konsumentrelaterade frågor om köp av varor och tjänster, reklamationer och att handla hållbart. Du kan även få rådgivning i gränsöverskridande ärenden inom EU av ECC Sverige som är en del av Konsumentverkets vägledning.

Konsumentverkets vägledning samverkar med flera andra myndigheter och konsumentbyråer.

Konsumentverkets webbplats hallåkonsument.se

Konsument Europa

Konsument Europa är en del av nätverket European Consumer Centers Network (ECC) som består av konsumentkontor i 30 länder. Kontoren finns i varje EU-land samt Island, Norge och Storbritannien. Vill du veta mer om ECC-nätverkets verksamhet kan du besöka Konsument Europas webbplats. Webbplatsen riktar sig inte till dig med konsumentfrågor. Har du ett problem eller en fråga kan du kontakta Konsumentverkets vägledning via hallåkonsument.se.

konsumenteuropa.se

moneyfromsweden.se

Money from Sweden vänder sig till dig som ska skicka pengar till utlandet. Via tjänsten kan du jämföra avgifter och växelkurser mellan olika banker, företag, ombud och andra finansiella institut som tillåter dig att skicka pengar utomlands.

moneyfromsweden.se

Senast granskad 26 september 2023